Daddelkugler
Opskriften er fra Alt For Damerne
Giver ca. 10 stykker
Du skal bruge:
10 soltørrede dadler uden sten
1 tsk kokosolie
2 spsk raw kakaopulver
2 spsk hasselnødder (hakket i mindre stykker)
1 tsk ren vaniljepulver
en smule vand
Pynt:
Kakaopulver, kokos og sesam
Sådan gør du:
1. Skær dadlerne i små stykker. Varm en pande godt op, kom kokosolie på og steg daddelstykkerne i nogle få minutter, indtil de er bløde - det gør dadlerne nemmere at blende efterfølgende.
2. Kom dadler, kakao, hasselnødder, vanilje og en smule vand i en blender eller food processor og blend, indtil det bliver til en ensartet masse.
3. Tril små kugler af massen og rul dem herefter i enten kakao, sesam eller kokos. Eller alle tre!
Daddelkuglerne skal opbevares i køleskabet, og kan holde sig friske i ca. en uge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar