Pære tærte
Vi lavede faktisk hele 7 forskellige tærter, men min yndlings var pære tærten, så i får opskriften herunder. Der ville komme endnu et indlæg med opskriften på en masse grunddeje, så nedenunder står bare det basale:
Du skal bruge:
140 g Linsedej
200 g Mazarinmasse
100 g Pærer
130 g Kransekagemasse
6 g Sukker
Tærteform
Spaghetti tyl (kan undværes, fordel da bare kransekagemassen ud over tærten)
+ Udstikker (brug evt. en mellemstor gryde)
(se indlægget om grunddeje for flere detaljer)
Sådan gør du:
1. Linsedej rulles ned på 3 mm tykkelse og stikkes ud med udstikkeren.
2. Tærteformen fores med linsedejen, og de 200 g mazarinmasse fyldes i.
3. 100 g pærer (skåret i store stykker uden skræl) fordeles ud på massen.
4. 130 g kransekagemasse sprøjtes ud over pærene med en Spaghetti-tyl.
5. Sukker drysses på toppen.
7. Bag tærten ved 190 C grader i ca. 35 min.
Vi lavede bl.a. også Brombær tærter, som så sådan ud:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar